Antuna Branka Šimića 2b

DentArt

Exocad master in dental prosthetic

Nudimo vam široki splet stomatoloških usluga i uspješnu spregu iskustva i kvalitete.Kroz našu vlastitu laboratoriju Vam možemo garantovati visokokvalitetan rad i rezultat uz najmodernije tehnike. Naši zubni tehničari mogu pomoći direktno na licu mjesta čak i kod najzahtjevnijeg protetskog rada, te pri tome pružamo najkvalitetniju uslugu.U CAD CAM tehnologiji koristimo Smart Optic skenere, exocad softvere i Dentasove miling mašine. Zahvaljujući 3D tehnologiji Njemačkog proizvođača Smart Optic i Slovenačkoj firmi Dentas Maribor postižemo najveću moguću preciznost i brzinu u izradi krunica i mostova.Prednost naših Stomatoloških ordinacija “Dent Art” je ta što se sve izrađuje na jednom mjestu u vlastitoj laboratoriji i ordinacijama tako da i sami pacijenti mogu učestvovati u pojedinim fazama rada u dizajniranju krunica i mostova, izboru oblika i boje. Cad Cam omogućava kompjuterski dizajn i proizvodnju bezmetalnih keramičkih nadoknada (krunica, mostova, faseta, inleja, onleja, atečmena…) Greške su svedene na minimum. U našoj ordinaciji postižemo najveću moguću preciznost i brzinu u izradi krunica i mostova zahvaljujući vlastitoj laboratoriji i izradi cjelokupnog rada na jednom mjestu. Uvjerite se u vrhunske estetske rezultate kreirane po vašoj želji. (IZBOR BOJA, TRANSPARENTNOST, IZGLED KAO KOD PRIRODNIH ZUBA).

Pročitaj više

DentArt

Stomatološka Ordinacija

Pročitaj više

DentArt

Stomatološka Ordinacija

Pročitaj više

DentArt

Timski rad

DentArt

Stomatološka Ordinacija

KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA

Nudimo sve usluge iz oblasti palijativne stomatologije: -popravak zuba, vađenje zuba, liječenje zuba te usluge iz domena preventivne stomatologije.

PROTETIKA

ORALNA HIRURGIJA I IMPLANTOLOGIJA

Široki spektar zahvata poput: vađenje zuba, resekcije korjena, operativno vađenja zuba i umnjaka, pretprotetska hirurgija, zbrinjavanje povreda zuba i vilica, predimplantološka regenerativna hirurgija - podizanje poda sinusa, osteoplastike i augmentacije alveolarnog grebena. Ugradnja enosealnih implantata, hirurški tretmani oralnih sluznica, PRF tretman uključen u hirurgiju.

PARODONTOLOGIJA

Skidanje naslaga i kamenca, liječenje parodontnih upala, kiretaže i flap operacije. Predprotetska parodontološka priprema.

Naš tim

U našoj ordinaciji zaposlena su dva doktora stomatologije i jedan specijalista oralne hirurgije te dvije stomatološke sestre. U zubotehničkom laboratoriju zaposlena su četiri zubna tehničara.

Nedžad Bešić
Nedžad Bešić
Glavni tehničar
Dr Gorjana Bešić-Doko
Dr Gorjana Bešić-Doko
Specijalista oralne hirurgije
Angel Doko
Angel Doko
Exocad master in dental prosthetic
Dr Šejla Dragolj
Dr Šejla Dragolj
Doktor stomatologije
Tehničar
Tehničar
Zubni tehničar

Javite nam se

!
!
!
!
?
Kada napravite zahtjev za termin naši doktori će Vas kontaktirati.

Izjave naših klijenata

Pročitajte utiske naših pacijenata.

Namik Mešić
Bio sam pacijent za razne usluge koje nudi DentArt. Od kiretaže, popravke zuba pa do poliranja - i uvijek sam bio zadovoljan.
Namik Mešić
DentArt - klijent
Amina Bajrić
Smatrala sam da vađenje osmica je bolno i opasno. Doktorica Gorjana mi je pokazala da ne mora biti tako!
Amina Bajrić
DentArt - klijent
Alem Tuzlak
Brza i praktična usluga, bez mnogo čekanja uz realne i pristupačne cijene.
Alem Tuzlak
DentArt - klijent

Najnovije vijesti

Završite ovu i zakoračite u novu godinu sa stilom. Izbjeljivanje zuba je na ograničenoj akciji u našoj ordinaciji. Za više informacija javite se na naš kontakt telefon.
Kozmetički tretmani za zube kojim se izbjeljuje prirodna boja Vaših zuba. Tijekom godina prirodna bjelina zuba može postati nečista zbog duhana, hrane i nekih pića kao što su kava, čaj i crveno vino. Izbjeljivanje zuba je učinkovit tretman koji će Vašim zubima vratiti njihovu prirodnu bjelinu u vrlo kratkom vremenu.
Nadomještanje izgubljenih zuba i mekanih dijelova usne šupljine: - zubne krunice, mostovi i ostale stalne nadogradnje - parcijalne i totalne proteze

Zatražite termin

!
!
!
!
Odustani
Molimo izaberite doktora
Odabirom doktora olakšavate nama da potvrdimo rezervaciju termina.
Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas